Blovstrød Kro ser frem til at byde dig velkommen! 

Bryllup

[rank_math_breadcrumb]

Er I på udkig efter lokaler til Jeres bryllup? Så behøver De ikke at lede længere. Lige her hos Blovstrød kro finder I en række forskellige bryllupslokaler, som skaber dejlige rammer om den store dag. Vores Kro ligger i Blovstrød nær Hillerødmotorvej, og vi har naturligvis en stor parkeringsplads til rådighed for alle Jeres gæster.

Bryllupslokaler til ethvert behov findes lige her på Blovstrød Kro!

Planlægger I den store dag, så kan De med fordel få kompetent hjælp her hos os. Vi er et professionelt team, som har masser af erfaring med bryllupper og sammensætning af menuer.

Vores lokaler kan rumme både større og mindre arrangementer, afhængigt af lige netop Jeres ønsker og behov.

I bør med andre ord ikke tøve med at kontakte os for at arrangere et skønt bryllup.

 Kroen kan laves om til dansegulv og huse den store fest.

Bryllup med overnatning klarer vi også gerne

Drømmer I om at holde et brag af en bryllupsfest, som varer hele natten lang, så er det muligt at holde bryllup med overnatning her hos os.  

Vores vigtigste opgave er at sørge for, at I får en fantastisk og uforglemmelig dag. Derfor har vi altid en god dialog med vores gæster både før, under og efter arrangementet, så vi er sikre på, at det bliver præcis, som det ønskes.

Bryllupspakken på Blovstrød Kro

Vi har sammensat vores bryllupspakke på Blovstrød kro med alt hvad der er behov for. Har du andre ønsker, så tilbyder vi desuden en række tilvalg.

Ofte stillede spørgsmål

Når man afholder et arrangement, har man ofte ikke det præcise antal – hvorfor det kan være udfordrende at booke deres arrangement. 

Vi har plads til 125 siddende personer i vores største lokale, hvorfor vi hurtigt kan ændre i deltagerantallet med kort varsel. De skal derfor ikke stresse, hvis de pludselig bliver mange flere, end de havde regnet med. Vi skal nok være klar med forplejning til alle, der dukker op. Der må dog forventes ekstra ventetid på maden, hvis I bliver mere end 20% over det aftalte antal personer. 

Vi har i vores største lokale plads til 125 siddende gæster.

Vores gamle hyggelige kro ligger på kongevejen 21 i Allerød. Her råder vi 3 lokaler i forskellige størrelser samt to terrasser, så der er plads til alle. Vi har desuden en stor parkeringsplads med ubegrænset gratis parkering, så I kan tage jer den tid I har brug for.

Overlad det trygt til os

Hvis de ønsker at høre mere eller bestille et arrangement er de meget velkommen til at ringe til os eller blot sende en mail til info@bkro.dk.

David

20432235

Sandra

sandra@bkro.dk