Blovstrød Kro ser frem til at byde dig velkommen! 

Fødselsdag

[rank_math_breadcrumb]

Hos Blovstrød kro kan vi huse både den store fødselsdag med op til 240 pårørende og har to sale i forskellige størrelser, så vi kan vi ændre på deltagerantallet og er klar med forplejning til alle, der møder op.

Fejr fødselsdag med Blovstrød kro

En fødselsdagsfest på Blovstrød Kro er for dig der ønsker en afslappet fødselsdag med en restaurantoplevelse. 
Kroen kan laves om til dansegulv og huse den store fest.
 

Fødselsdage med overnatning klarer vi også gerne

Drømmer I om at holde et brag af en fødselsdag, som varer hele natten lang, så er det muligt at holde bryllup med overnatning her hos os. Vi råder over 10 velindrettede hotelværelser hvor der kan overnatte op til 20 gæster. Vi sørger naturligvis for at servere dejlig morgenmad dagen derpå, som I kan samles omkring, mens I griner af nattens strabadser.
 

Fødselsdagspakken på Blovstrød Kro

Vi har sammensat vores fødselsdagspakke på Blovstrød kro med alt hvad der er behov for. Har du andre ønsker, så tilbyder vi desuden en række tilvalg.

Ofte stillede spørgsmål

Når man afholder et arrangement, har man ofte ikke det præcise antal – hvorfor det kan være udfordrende at booke deres arrangement. 

Vi har plads til 125 siddende personer i vores største lokale, hvorfor vi hurtigt kan ændre i deltagerantallet med kort varsel. De skal derfor ikke stresse, hvis de pludselig bliver mange flere, end de havde regnet med. Vi skal nok være klar med forplejning til alle, der dukker op. Der må dog forventes ekstra ventetid på maden, hvis I bliver mere end 20% over det aftalte antal personer. 

Vi har i vores største lokale plads til 125 siddende gæster.

Vores gamle hyggelige kro ligger på kongevejen 21 i Allerød. Her råder vi 3 lokaler i forskellige størrelser samt to terrasser, så der er plads til alle. Vi har desuden en stor parkeringsplads med ubegrænset gratis parkering, så I kan tage jer den tid I har brug for.

Overlad det trygt til os

Hvis de ønsker at høre mere eller bestille et arrangement er de meget velkommen til at ringe til os eller blot sende en mail til info@bkro.dk.

David

20432235

Sandra

sandra@bkro.dk