Blovstrød Kro ser frem til at byde dig velkommen! 

Konfirmation

[rank_math_breadcrumb]

De fleste glemmer aldrig deres første store fest – konfirmationsfesten – og det er en dag, hvor forventningerne er høje, både hos konfirmanden og hos de stolte forældre, der vil gøre deres yderste for at deres barns konfirmationsfest bliver en uforglemmelig oplevelse.

Konfirmationsfesten – den første store fest

Blovstrød Kro har over årene dannet rammer om utallige, vellykkede konfirmationsfester. Ikke to familier er ens, og det er konfirmationsfester heller ikke. Derfor skræddersyr vi hver eneste konfirmationsfest, så den lever op til den unge konfirmands ønsker.
 
Hos Blovstrød kro kan vi huse både den store konfirmationsfest med op til 240 pårørende og har to sale i forskellige størrelser, så vi kan vi ændre på deltagerantallet og er klar med forplejning til alle, der møder op.

Konfirmations-pakken på Blovstrød Kro

Vi har sammensat vores konfirmationspakke på Blovstrød kro med alt hvad der er behov for. Har du andre ønsker, så tilbyder vi desuden en række tilvalg.

Ofte stillede spørgsmål

Når man afholder et arrangement, har man ofte ikke det præcise antal – hvorfor det kan være udfordrende at booke deres arrangement. 

Vi har plads til 125 siddende personer i vores største lokale, hvorfor vi hurtigt kan ændre i deltagerantallet med kort varsel. De skal derfor ikke stresse, hvis de pludselig bliver mange flere, end de havde regnet med. Vi skal nok være klar med forplejning til alle, der dukker op. Der må dog forventes ekstra ventetid på maden, hvis I bliver mere end 20% over det aftalte antal personer. 

Vi har i vores største lokale plads til 125 siddende gæster.

Vores gamle hyggelige kro ligger på kongevejen 21 i Allerød. Her råder vi 3 lokaler i forskellige størrelser samt to terrasser, så der er plads til alle. Vi har desuden en stor parkeringsplads med ubegrænset gratis parkering, så I kan tage jer den tid I har brug for.

Overlad det trygt til os

Hvis de ønsker at høre mere eller bestille et arrangement er de meget velkommen til at ringe til os eller blot sende en mail til info@bkro.dk.

David

20432235

Sandra

sandra@bkro.dk