3 slags pålæg, 2 slags sild, kiks og ost.
Dampet rødspættefilet og paneret fiskefilet serveret på ristet brød med rejer, asparges, citron, kaviar og thousand island-dressing.
Ristede løg, peberrod og syltede agurker
Stegte champignoner og bacon
Alt smørrebrød serveres på hjemmebagt rugbrød, medmindre andet ønskes.
Menu 1
Rejecocktail
Serveres med kinakål, dressing, dild og citron.
200g flammegrillet kalvefilet
Serveres med pommes frites og bernaisesauce.
Pandekage
Serveres med vaniljeis, hasselnødeflager og chokolade.
239 kr
Menu 2
Stægt flæsk – ad libitum
Serveres med persillesauce, kartofler, sennep og rødbeder.
Pandekage
Serveres med vaniljeis, hasselnødeflager og chokolade.
219 kr
Menu 3
Carpaccio
Tyndskåret oksemørbrad med trøffelolie, ruccola, parmesanflager, soltørrede tomater og ristede pinjekerner.
200g flammegrillet oksemørbrad
Serveres med en bagt kartoffel og bernaisesauce.
Pandekage
Serveres med vaniljeis, hasselnødeflager og chokolade.
319 kr
Menu 4
200g laksefilet
Serveres med hjemmesyltet kål, balsamico glacé og kartoffelbåde.
Æblekage
Hjemmebagt æblekage med vaniljecreme og is.
268 kr
Serveres med kinakål, dressing, dild og citron
Tyndskåret oksemørbrad med trøffelolie ruccola, parmesan flager, soltørrede tomater og ristede pinjekerner
Serveres med salat og thousand Island-dressing
Serveres med salat, mayonnaise og thousand Island-dressing
Oksekødsburger i lækker brioche bolle med ost, syltede agurker, tomat, ost, bacon, salat og dressing serveres med pommes frites og chilimayonnaise. (Fåes også som kyllinge- eller vegetarburger)
Marineret kyllingebryst med pommes frites og vores hjemmelavede barbeque dip
Paneret rødspættefilet serveres med pommes frites og remoulade
200 gram laksefilet serveres med hjemmesyltet kål, balsamico glacé og kartoffelbåde
Serveres med kartofler, persillesauce, rødbeder og sennep
Lavet af oksemørbrad, champignoner, pølser og bacon i en tomatflødesauce. Serveres med kartoffelmos
Serveres med pebersauce, kartofler og bløde løg
200 gram flammegrillet oksemørbrad
400 gram flammegrillet t-bone steak
300 gram flammegrillet oksehøjreb(m.fedtkant)
200 gram flammegrillet oksefilet
250 gram flammegrillet kalvefilet
Alle steaks serveres med dagens garniture samt én valgfri kartoffel: pommes frites, kartoffelbåde, kartoffelmos eller en bagt kartoffel og en valgfri sauce: bearnaise-, peber-, whiskey- eller svampesauce.
(Alle steaks serveres medium stegt medmindre andet ønskes)
Vælg mellem pommes, kartoffelbåde, bagt kartoffel, salatskål eller kartoffelmos
Mayonnaise, chili mayonnaise, ketchup, remoulade, thousand Island-dressing eller creme fraiche dressing
Bearnaisesauce, pebersauce, persillesauce, whiskysauce eller svampeflødesauce
Serveres med vaniljeis, hasselnøddeflager og chokolade eller syltetøj
Flødeis med chokoladesauce, flødeskum og vafler
Hjemmebagt æblekage med vaniljecreme og is
Serveres med vaniljeis
Hjemmelavet karameliseret creme brulee
Alle børneretter serveres med pommes frites og remoulade eller ketchup.
Italien, Puglio, Salento | Fyldig rødvin med et typisk italiensk præg af krydderurter og moden frugt
Vinen har en intens og indbydende rubinrød farve og en behageligt tillokkende bouquet med delikate krydderier. Smagen er tør, fyldig og rigt nuanceret.
Farven er klar rubinrød. Aromaen bringer et betagende indtryk af brombær og vanilje. Smagen er kraftfuld og generøs med moden og velstruktureret tannin. Bløde toner af peber, tobak og vanille mødes med søde sorte frugter. Lækker velafbalanceret finish med stor vedholdenhed.
Medium fyldig, rig på aroma af brombær og ribs, med et strejf af krydderier. Den frugtfyldte bærsmag og sorte peber trænger igennem i den lange eftersmag.
Ripasso Superiore DOC Valpolicella, Italien | Karakteristisk varm og sofistikeret bouquet, der kan minde lidt om let bitre mandler. Smagen er tør, let bitter og alligevel blød, rund og kraftig. Lakrids og cedertræ samt strejf af brændt kakao er nogle af de indtryk, der kan fornemmes
Amarone DOC, Della Valpolicella, Italien | Vinens farve er meget dyb rubinrød med en kant, der nærmer sig brændt ler. Bouqueten er en oplevelse i sig selv med lakrids, tobak, krydderier og en intens varme. Vinen har en enorm, blød og glat krop, og eftersmagen vil ingen ende tage. Denne vin er en oplevelse.
Kraftig, fyldig og rund. I duften modne vilde bær sammen med krydderier, kakao og vanilje. Passer til oksekød og kraftige oste.
Mousserende cocktail med hyldeblomst. Shine hugo er en mousserende cocktail med en frugtagtig aroma af hyldeblomst og et strefj citron og mynte. Shine hugo er ikke kun forfriskende om sommeren, men velegnet til alle festlige begivenheder gennem året.
Sparkling wine – blanc de blancs, frankrig | Vinfirmaet les grands de france, som står bag denne mousserende vin gold rush blanc de blancs, hvorfor fruerne til vinen også primært kommer fra sydfrankrig.
Semi seco, spanien | Cava bonaval semi seco er en ekstraordinær vellavet og halvttør cava. Farven er lys gul med elegante små bobler. Aromaen er frisk og frugtagtig med en særdeles behagelig smag.
Black lavel brut, champagne – frankrig | Lanson black label brut har en indtagende frisk, fyldig og frugtig bouquet med toner af citrus, hvide blomster og abrikos. Farven er skinnende, klar med strågule strejf. Vinen er livlig med fine perlende bobler. Smagen har en stor fylde, kraft og elegance.
Vinen har en medium dyb strågul farve med gyldne stråler. Aromaen er frisk og frugtagtig med antydninger af mandler og hyldeblomst. Smagen er velstruktureret og fyldig, med en tiltalende, ren eftersmag, hvor man finder antydninger af sommerfrugter og mandler.
Frisk og halvtør smag med en note af fersken, stikkelsbær, grapefrugter og citrus.
Strålende, lys gylden farve, med grønne reflekser og et meget friskt, men interessant samspil af blomster og frugtaromaer, der minder om grønne æbler, pærer og abrikoser. Smagen er behagelig tør, med frisk syrlighed og delikat blødhed.
Skråningerne ved Mosel hører til de stejleste i verden, hvilket giver stokkene og druerne optimal soleksponering. Rieslingdruen har perfekte vækstbetingelser i dette område. Johan Klauss Riesling er en sprød, velafbalanceret hvidvin med elegant sødme fra den berømte dal med lang tradition.
Chacabuco Chardonnay har en smuk gylden farve med strålende grønlige nuancer. Aromaen er fyldig og vedholdende med strejf af tropiske frugter. Smagen er delikat, cremet og kompleks.
Vinen har en medium dyb strågul farve med gyldne stråler. Aromaen er frisk og frugtagtig med antydninger af mandler og hyldeblomst. Smagen er velstruktureret og fyldig, med en tiltalende, ren eftersmag, hvor man finder antydninger af sommerfrugter og mandler.
Frisk og velafbalanceret smag med en smule sødme. Let mousserende
Selvom Rosé d’Anjou er en ret simpel vin, er det nok den mest kendte af alle Loire-vinene. Rosé d’Anjou er ret lys i farven, men Loire dalens unikke terroir har givet vinen en fyldig smag med ren og forfriskende bærfrugt.
Ron relicario er en let rom, og et fint eksempel på deb dominikanske republiks stolte rom tradition. Det er en premium rom og den har derfor sin helt egen karakteristiske blend. Basis rommenn i blendet er lagret i minimum 7 år, mens resten af rommene er minimum 10 år.
Den dominikanske republic Den samlede aroma er blød og velafbalanceret med et unikt aromatisk spektrum, der tydeligt identificerer produktet. Smagen er raffineret, elegant og balsamisk med en svag sødme, der består af en kombination af egetræ, tørrede frugter og røg.
4 cl rom, jordbær, frisk lime, sukker og knust is.
4 cl rom, frisk lime, friske mynteblade, rørsukker, dansk vand og knust is.
2 cl vodka, 2 cl blå bols og sport.
2 cl vodka, 2 cl monin cocos, ananasjuice og knust is.
2 cl rom, 2 cl tequila, 2 cl vodka, 2 cl cointreau, 2 cl gin, lemon og cola