Vi holder sommerferielukket t.o.m d. 4.August 2024

Bestil bord

[rank_math_breadcrumb]

Ved at gennemføre denne reservation modtager du en bekræftelse per mail og som sms. Du skal senest 2 timer inden bookningen afmelde den hvis I er forhindret i at komme. Bordet er booket indtil 10 minutter efter den bekræftede tid og vi forbeholder os derefter ret til at vidergive bordet til andre gæster.I kan vælge at sidde et uspecificeret sted i restauranten, alternativt kan vælges at I gerne vil sidde i legeområdet. Borde tæt på legeområdet er populært for familier med mindre børn.

Ofte stillede spørgsmål

Når man afholder et arrangement, har man ofte ikke det præcise antal – hvorfor det kan være udfordrende at booke deres arrangement. 

Vi har plads til 125 siddende personer i vores største lokale, hvorfor vi hurtigt kan ændre i deltagerantallet med kort varsel. De skal derfor ikke stresse, hvis de pludselig bliver mange flere, end de havde regnet med. Vi skal nok være klar med forplejning til alle, der dukker op. Der må dog forventes ekstra ventetid på maden, hvis I bliver mere end 20% over det aftalte antal personer. 

Vi har i vores største lokale plads til 125 siddende gæster.

Vores gamle hyggelige kro ligger på kongevejen 21 i Allerød. Her råder vi 3 lokaler i forskellige størrelser samt to terrasser, så der er plads til alle. Vi har desuden en stor parkeringsplads med ubegrænset gratis parkering, så I kan tage jer den tid I har brug for.